Külföld

2009.08.21. 18:59

Már árulják a jegyeket a bécsi Jackson emlékkoncertre

Bécs - Elővételben már árulják a jegyeket a Bécsben sorra kerülő Michael Jackson emlékkoncertre, a legolcsóbb jegy 63 (17 ezer forint), míg a legdrágább 518 euró (140 ezer forint). A fellépők sora egyelőre nem ismert.

zaol.hu

A szeptember 26-i koncertet a Schönbrunni kastély előtt rendezik meg, a szervezők három szakaszban árulják majd a jegyeket, hogy megakadályozzák a fekete piac ügyködéseit. Így is nehéz dolguk lesz, mert már több internetes oldalon hamis árakkal és hamis kategóriákkal hirdetnek jegyeket.
Az érdeklődők nyolc kategóriából választhatnak, az állójegyek ára 63 és 212 euró (57 ezer forint) között mozog, az ülőjegyekért 278 (75 ezer forint) és 518 euró közötti összeget kérnek. A kastély előtti díszudvarban csak a kiemelt kategóriás jegyet vásárlók foglalhatnak helyet, a többi nézőnek korlátozott lesz a rálátása a színpadra. 

A szervezők szerint már csütörtökön akkora volt az érdeklődés, hogy az internetes rendszer összeomlott. Emellett hacker-támadás is nehezítette az elővételt. A koncertre annak ellenére is jegyet váltanak az emberek, hogy a fellépők sora Jermaine Jacksonon kívül egyelőre nem ismert.

Közben a készülő Jackson-film vetítésével is nyilvánosságra kerültek új információk.
A Sony bejelentése szerint a londoni koncertsorozatra készülő próbák felvételeiből összeállított filmet mindössze két hétig vetíthetik a mozik. Az alkotást a korábban tervezettnél két nappal korábban, október 28-án mutatják be, a nézők elővételben szeptember 27-től válthatnak jegyeket. A Sony arról is beszámolt, hogy a This Is It című filmet Kenny Ortega rendezi.

MTI

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!