Kosárlabda

2014.12.11. 15:30

Kosárlabda: Igazi csapatmunka volt

Nagykanizsa - A női amatőr kosárlabda NB I legutóbbi fordulójában Baján aratott nagy különbségű győzelmet a Vadmacskák gárdája.

Kühne László

Bajai NKK–Kanizsai Vadmacskák SE 68-92 (19-25, 17-21, 16-24, 16-22)

Baja, 100 néző. Jv.: Arató, Simon.

Kanizsa: Fekete (19), Fuisz (21), Bernáth (12), Hegyi (10/3), Kardos (14). Csere: Nagy D. (6), Horváth E. (6), Herman (4), Karancz, Buti. Edző: Zsámár Krisztián.

Fuisz és Fekete sikeres dobásaival az első negyed közepén már 11 ponttal vezettek a kanizsaiak. A második tíz percben a hazaiak felzárkóztak négyre, de aztán Bernáth és Nagy D. kosaraival ismét tíz fölé nőtt a különbség.

A harmadik játékrész 4. percétől a kanizsaiak ismét elkapták a fonalat, a találkozó ezen időszakában ismét Fuisz és Fekete volt soraikból eredményes, és előnyük a 20 pontot is elérte. Az utolsó negyedben már hullámzóbb volt a játék, de a bajaiak 15 pontnál nem tudtak közelebb kerülni, és a végjátékban a dél-zalaiak pontos dobásokkal zárták le a találkozót.

Zsámár Krisztián: „Győzelmünk igazi csapatmunka volt, a lepattanó labdák megszerzésében és dobásbiztonságban a hazai csapat fölé nőttünk.”

Jók: az egész csapat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!