Kosárlabda

2012.05.31. 19:11

Mini Zsiráf torna: a felkészülési időszak végén még hasznosabb lehetne

Zalaegerszeg - A ZTE KK utánpótlását hivatott segíteni a Mini Zsiráf Alapítvány, mely hatodik alkalommal rendezett nemzetközi tornát a megyeszékhelyen, több külföldi csapat részvételével.

Kerkai Attila

A VI. Mini Zsiráf Utánpótlás Kosárlabda Tornára végül nem érkezett meg valamennyi  csapat, ám  a három korosztályban így is több, mint tíz együttes szerepelt.  A  serdülőknél  a bosnyák  KK Kengur Zenica  nyert, a ZTE KK pedig a harmadik helyen végzett. A kadettoknál  a Medimurje Cakovec  végzett az élen, itt a ZTE a 4. helyen zárt míg a juniorok küzdelmét a  Falco nyerte.
- Sajnos az utolsó pillanatban két csapat lemondta a szereplést, de ez szerencsére nem befolyásolta a torna színvonalát  - értékelt a Mini Zsiráf Alapítvány kuratóriumának elnöke, dr. Bakos Gábor. - Két korosztályban is külföldi csapat nyert, láthattuk, hogy mennyivel agresszívebb játékot nyújtanak. Azon viszont elgondolkodunk, hogy ezt a viadalt esetleg a felkészülési időszak végére, azaz őszre, vagy januárra, a képzési időszakra tegyük át, hiszen így még hasznosabb lehet a csapatok számára, mint az idény végén.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!