Kosárlabda

2012.03.14. 06:29

Kanizsai Vadmacskák: kikaptak, de továbbra is vezetik a tabellát

Nagykanizsa - Az Amatőr NB I-es női kosárlabda-bajnokságban a Kanizsai Vadmacskák SE a SMAFC otthonában kiélezett végjátékban elveszítette a veretlenségét, de a tabellát továbbra is vezeti.

Benedek Bálint

SMAFC NYME Sopron-Kanizsai Vadmacskák SE 68-63 (17-15, 18-16, 15-14, 18-18)
Sopron, 100 néző. Jv.: Németh A., Gráczer. Női mérkőzés.


Kanizsa: Fekete (10/6), Fuisz (31/12), Olasz (4), Jurkó (6), Jagarics (3). Csere: Kiss (8), Hegyi (1), Oros (-), Simon (-). Edző: Gábor Erzsébet.

A kanizsaiak kezdték jobban a mérkőzést, a hazai csapat csak három perc elteltével talált be, ám ezután belelendültek és növelték az előnyüket. Amikor a soproniak elléptek, a vendégek felzárkóztak, de a vezetést nem sikerült átvenniük. Nagy taktikai csata folyt a pályán egész pályás letámadás és védekezés váltások színesítették a mérkőzést. A találkozó vége előtt három perccel a tízpontos soproni vezetést ledolgozták Fuiszék, s egy pontra megközelítették az ellenfelüket. Ekkor a kanizsaiak sze-rint a játékvezetők a döntő helyzetekben ítéleteikkel a hazai csapat számára kedveztek, így már nem tudták megnyerni a mérkőzést. A Kanizsai Vadmacskák az alapszakasz utolsó mérkőzésén március 14-én 14.30-kor a Autópark PVSK csapatát fogadják a Cserháti-csarnokban.

Gábor Erzsébet: Nem voltunk fényesek, de a játékvezetők ellen nem tudtunk mit tenni.



Kosárlabda

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!