Kosárlabda

2012.02.01. 18:32

ZTE KK: Kinter mégis marad

Kedd óta a levegőben lógott Kinter György távozása a Zalakerámia-ZTE KK kosarasaitól, de akkor hivatalosan senki nem erősítette meg az értesülést. A dolog szerdán úgy oldódott meg: a center mégis marad a kék-fehéreknél...

Kerkai Attila

Kinter Györgyöt – elmondása szerint – megkereste a Körmend együttese, de nem egyezett meg a vasiakkal. A klub szerdai tájékoztatásából kiderül, a centernek valóban tartoztak a járandóságával, így a ZTE KK szerződést szegett vele szemben, azonban a tárgyalásaik eredményre vezettek, így az ügy „végkifejlete” az lett: a center marad a csapatnál.


Kinter tehát szabadon eligazolhatott volna, hiszen erre megvolt a lehetősége. Az, hogy Kinter távozásának eshetősége mégis „nyilvánosságot” kapott a szurkolói fórumokon, már egy másik kérdés, amiben cseppet sem a szurkolók a hibásak és a klub sem tehet róla... Ám a lényeg, hogy az ügy ezennel lezárult, Kinter újra edzésbe állt. Távozása esetén amiatt került volna még nehezebb helyzetbe a csapat, mert egy újabb magasemberről van szó. A ZTE KK-nál amúgy is centert keresnek, s mint korábban is jeleztük, a héten valószínűleg próbajátékos érkezhet a klubhoz. 



Kosárlabda

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!