Kosárlabda

2011.10.27. 11:30

Chris Hines Zalaegerszegen!

Sajtótájékoztatón mutatta be új játékosát a Zalakerámia ZTE KK. Az amerikai, 4-es és 5-ös poszton is bevethető Chris Hines első szezonját kezdi Európában. Kéthetes próbajáték után véglegesíthetik szerződését.

Urbanics Pál

Kis Attila vezetőedző elmondta, hogy nem akartak "hisztis sztárt" igazolni, és az első tapasztalatai is azt igazolják, hogy egy kezelhető, jókedélyű játékos érkezett Egerszegre. - Előző amerikai szezonjában nagyon hasznosan játszott, 28 perceket pattogtatott az Alabama csapatában, és elsősorban védekezésben jeleskedett. Viszont tud támadni is, ezt előző csapataiban bizonyította.

Kern Lajos szerint ezzel az igazolással a csapat nagyobb eséllyel veheti fel a harcot a benn maradásért. A játékos szimpatikusan közölte, hogy a győzelemben hisz, minden meccsen a legjobbját akarja kihozni, így lesz ez a Körmend ellen is. Nagy kihívásnak tartja a ZTE invitálását, és jó játékkal akarja letenni névjegyét az első európai szezonjában.

Ezt követően Gáspár Dávid a Körmend elleni meccsről is beszélt. Elmondta, hogy igyekeznek megrángatni az oroszlán bajszát, bravúrra készülnek. Mindenkit várnak, remélik, 6. emberként a szurkolók is szép számban megjelennek.

Chris Hines első dobása(i) Zalaegerszegen

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!