Kosárlabda

2011.05.18. 05:58

ZTE KK: Völgyi még nem írt alá a Pakshoz

Völgyi Pétert a hírek szerint már nem sok választja el a Paks együttesétől, azonban a Zalakerámia-ZTE kosarasainak szakvezetője megerősítette: egyelőre nem írt alá.

Kerkai Attila

Továbbra is függőben van az edzőkérdés Zalaegerszegen: megy vagy marad Völgyi Péter, a tavalyi bajnokcsapat edzője. Ugyanígy nem tudni még, hogy a szakmai tanácsadó Patonay Imre munkájára számítanak-e a kék-fehéreknél. A Paks csapatától ugyanakkor menesztették Horváth Imre vezetőedzőt, s ez az információ azt az értesülést erősítette meg, hogy a zalai szakvezetőkkel számolnak a Duna partján.

- Most már valóban történt egyeztetés köztem és a paksiak között, hiszen Egerszegen továbbra sem léptünk előre a jövőkép tekintetében. Ahogy korábban is nyilatkoztam: szeretnék Egerszegen maradni, de tudni kellene, hogy milyen feltételekkel számolhatunk. Egyelőre nem írtam alá a Pakshoz, ezt viszont megerősíthetem - mondta el tegnapi érdeklődésünkre Völgyi Péter.

Megkerestük Patonay Imrét is, aki szintén csak annyival szolgált: egyelőre nem tud semmit, ő is várakozó állásponton van. A tolnai városból származó információ szerint viszont a Paks vezetői szerdán vagy csütörtökön várják Völgyitől a végleges választ, de ezt hivatalosan senki sem erősítette meg. Márpedig addig már szinte nincs is idő, ráadásul a játékosok közül is többet csábítanak más klubok. Például Kámán Tamást is a Paks szeretné soraiban tudni.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!