Kosárlabda

2009.07.15. 06:10

Micsoda meccs! Közel 10 év után újra Zalaegerszegen játszik a válogatott!

Zalaegerszeg - Közel tíz év után újra férfi válogatott kosárlabda-mérkőzés helyszíne lesz a megyeszékhelyi városi sportcsarnok. Pénteken 18 órakor a Bükfürdőn edzőtáborozó magyar gárda Bosznia-Hercegovia legjobbjaival méri majd össze tudását.

Bóbics László

A mieink újjáalakult keretében ott van a Zalakerámia ZTE KK két erőssége, Kámán Tamás és Trepák Zoltán is.

Az Európa-bajnokság pótselejtezőire készülő magyar válogatott bemutatkozó mérkőzése lesz az egerszegi találkozó.

- A ZTE KK bronzérmének átadásán találkoztunk a szövetség vezetőivel és akkor jeleztük, hogy szívesen rendeznénk válogatott találkozót - kezdte Kugler László, a Sportcsarnok és Stadion Kft. ügyvezetője. - Gyorsan teljesül a vágyunk. A bosnyákok csütörtökön érkeznek és az Arany Bárányban szállásoljuk el őket. A pénteken 18 órakor kezdődő találkozó előtt két órával nyitjuk ki a pénztárakat. Egy bajnoki meccs jegyárának megfelelő összegért lehet tikettet kapni erre a barátságos válogatott mérkőzésre. Érdekesség, hogy a 14 év alattiak és a nyugdíjasok ingyen tekinthetik meg a találkozót. Úgy tervezzük, referenciamunka lesz ez a találkozó, mert a jövőben is szeretnénk válogatottak mérkőzésének helyet adni.

Bodrogi Csaba, a ZTE KK sportigazgatója közel százszor ölthette magára a címeres mezt.

- Kétszer játszottam itthon a magyar válogatott tagjaként - kezdte a hajdani remek irányító. - Igaz, hogy nyár van, de remélem, így is a bajnoki mérkőzéseinkhez hasonlóan sok néző látogat majd ki a sportcsarnokba és megnézi a közel két azonos tudású együttes összecsapását, köztük a Zete két erősségét, Kámán Tamást és Trepák Zoltánt. Két egerszegi játékos is pályára lép pénteken este

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!