Hirdetés

2023.07.06. 14:16

Elhelyezkedési lehetőségek a gyártás, termelés területén Salgótarjánban

A gyártás, termelés álláskategória Salgótarjánban is széles körben kínál elhelyezkedési lehetőségeket az álláskeresők számára. Ezen hirdetések között a tapasztalt és tapasztalatlan, valamint a magasan és kevésbé képzett munkavállalók is megtalálhatják a számukra ideális munkakört.

PR-cikk

Forrás: SalgotarjanAllas.hu

Így van ez a SalgotarjanAllas.hu esetében is, amely portál álláskínálatában nem ritkán gyári pozíciók is szerepelnek. Salgótarján gyártó, termelő munkalehetőségeit a linken találja. Íme néhány visszatérő példa!

Minőségellenőr

A minőségellenőri munkakör egy meglehetősen gyakori szereplője a salgótarjáni álláshirdetéseknek. Ebben a pozícióban az alapvető feladatot a gyártás során használt alapanyagok, illetve a legyártott félkész- és késztermékek minőségének vizsgálata, a felmerülő hibák kiszűrése jelenti. A minőségellenőr felelőssége továbbá, hogy a kiszűrt alapanyagokat és termékeket jegyzőkönyvbe vegye, majd tevékeny részt vállaljon a felmerülő hibák okainak felderítésében.

A pozíció tehát alapvetően nagy felelőségekkel jár, éppen ezért a megbízhatóság, a precizitás és a pontosság elengedhetetlen ebben a munkakörben. Fontos elvárás továbbá a középfokú végzettség megléte is, valamint a műszaki affinitás. Mindemellett pedig a mérőeszközök ismeretével kapcsolatban is gyakran fogalmaznak meg követelményeket a munkaadók.

Karbantartó

A karbantartói pozíciókkal szintén sok esetben lehet találkozni a hirdetések között, megjelenésére a SalgotarjanAllas.hu kínálatában is volt példa. A munkakör alapvető feladatát a gyártósori gépek állapotának felügyelete, megelőző és eseti karbantartások elvégzése jelenti. Probléma esetén a karbantartónak azonosítania kell a meghibásodás forrását, majd orvosolnia kell azt annak érdekében, hogy ezzel biztosítsa a folyamatos termelést.

A pozíció betöltéséhez általában középfokú gépésztechnikus, elektronikai technikus, műszerész vagy ezekkel egyenértékű végzettség szükséges. Fontos elvárás lehet továbbá az MS Office felhasználói szintű ismerete, valamint a gyártás, termelés területén szerzett releváns szakmai tapasztalat is. A munkavégzés tekintetében pedig a megbízhatóság, a precizitás és a pontosság elengedhetetlen, illetve a jellemzően több műszakból adódóan a rugalmasság és alkalmazkodóképesség.

Beszerző

A beszerző feladata a gyártási tevékenységekhez szükséges alapanyagok biztosítása. Ennek megvalósításához a beszerző a társosztályokkal együttműködve tevékeny részt vállal a beszerzési stratégia kialakításában, piackutatást végez, megkeresi a potenciális beszállítókat, tárgyalásokat bonyolít le velük, illetve adott esetben szerződést köt és lehívja a szükséges rendelést.

A pozíció a felelősségteljességéből adódóan sok esetben felsőfokú végzettséget igényel, valamint a legtöbb cég a tárgyalóképes idegennyelv-tudást is megköveteli. Emellett pedig fontos elvárás szokott még lenni az irodai szoftverek átfogó ismerete, a kiemelkedő kommunikációs-, stressztűrő-, és problémamegoldó képesség is.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!