Keszthely

2017.01.06. 17:36

Erősíti a kapcsolatot az együtt töltött idő

Keszthely – Idén is elindult a Szerelmes kalandtúra, melyhez még lehet csatlakozni. Több program közül választhatnak a párok, hogy minőségi időt töltsenek együtt.

Keszey Ágnes

Tárlatvezetés, kirándulás, vacsoraest, elődadás, „ez a mi fánk” mottóval oltvány készítés, randi egy cukrászdában, közös főzés,  fotómontázs készítése, meglepetés a házastársnak – többek között e feladatok közül lehet választani. Több időpontban gyermekfelügyeletről  gondoskodnak a szervezők.

Szebényiné dr. Vrancsik Eszter szervező Fotó: Komoróczy Lajos

- Ne azzal tegyük szebbé életünket, hogy tárgyakkal, luxus dolgokkal  vesszük körbe magunkat. Élményekkel gazdagítsuk: a párunkkal töltött programmal Jót tesz a házaspároknak,  kihorgonyozza kicsit őket egymás mellett - szólt  a célról  Szebényiné dr. Vrancsik Eszter szervező.

Komoróczi Lajos és felesége, Éva nem csak résztvevői, helyi szervezői is a kalandtúrának, sőt, az egyik feladvány kitalálói: velük lehet faoltványt készíteni Fotó: Komoróczy Lajos

Akik február 19-ig  5 feladat teljesítését pecséttel igazolják a  Balaton színházban és a Tourinformban  átvehető útlevélben, ajándéksorsoláson vesznek  részt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!