Keszthely

2016.03.01. 18:24

Selyem és nemez – megkezdődött a Nők hete

Keszthely – Egy hét, ami csak a nőknek, nőkről szól. Azért a Balaton színház Nők hete programsorozatára férfiakat is várnak: az urak bátran elkísérhetik párjukat az előadásokra, bemutatókra.

Keszey Ágnes

A Balaton Színház három női alkotó kiállításával indította útjára a programsorozatot. Három hétig láthatóak a Príma Junior díjas Szabó Erzsó által készített viseletek. Az alkotó kedvenc munkáit mutatja be: a gyűrt hernyóselyem fényessége, eleganciája, az anyagnak tartást adó gyapjú mattságával ritka, de harmonikus ruhákat, táskákat eredményez. Lelkünk színei címmel Dezse Krisztina és Hack Anikó közös tárlatán selyemfestett darabokat, ékszereket és mandalákat állított ki.

Lágy, fényes selyem és puha, matt nemez - Szabó Erzsó kiállításával indult a Nők hete
Fotó: Keszey Ágnes

A jövő szerdáig tartó Nők hete sorozatban számos programra invitálják közönséget.

– Szerdán Fülöp Csenge lélekgyógyász „Nőiség vagy nőiesség" című előadására várjuk az érdeklődőket. A pénteki gasztro esten a Bázakerettyéről érkező Csatlós Csilla tart előadást. Szombaton délután az idei smink-és hajviseletekről lesz szó, majd divatbemutató lesz Tóth Xénia munkáiból. A napot dr. Hevesi Krisztina pszichológus a szexualitásról szóló előadása zárja. Hétfőn mozgásformákkal lehet ismerkedni: a pilates és a callanetics kipróbálására nyílik lehetőség. Jövő szerdán dr. Novák Péter tart előadást a méhnyakrák-szűrésről – sorolta a programokat Csengei Ágota, a színház igazgatója. A rendezvényekre ingyenes a belépés.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!