Lezárult a nyomozás

2019.09.22. 11:52

Vádat emelnek az ittasan balesetet szenvedett motoros ellen

A Zalaegerszegi Rendőrkapitányság vádemelési javaslattal zárta le a 24 éves zalalövői férfival szemben folytatott nyomozást.

police.hu

Forrás: police.hu

A gyanúsított 2019. április 26-án 19 óra 10 perckor rendszám nélküli Yamaha típusú motorkerékpárral közlekedett Salomvár község külterületén egy földúton a Harkály hegy irányába, amikor a partoldalnak ütközött, és elesett.

Fotó: police.hu

A baleset során a motoros nyolc napon túl gyógyuló súlyos sérülést szenvedett.

A rendőrök a balesetet követő intézkedés során alkoholszondát alkalmaztak a 24 éves személlyel szemben, ami pozitív értéket mutatott, ezért további mintavétel céljából előállították a férfit. Adatainak ellenőrzése során az is kiderült, hogy a férfi nem rendelkezik érvényes vezetői engedéllyel, és a motorkerékpár műszaki vizsgájának érvényessége is lejárt.

A Zalaegerszegi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya a járművezetés ittas állapotban vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított büntetőeljárás esetében a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte, és az iratokat átadta az illetékes ügyészségnek – olvasható a police.hu-n.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!