Befejezték az ügy vizsgálatát

2019.03.02. 08:54

Ittasan, jogosítvány nélkül vezetett – Az árokban kötött ki a zalaegerszegi férfi

Felborult a járművével és súlyos sérülést szenvedett a 42 éves helyi férfi. A Zalaegerszegi Rendőrkapitányság befejezte az ügy vizsgálatát.

police.hu

Fotó: police.hu

A gyanú szerint a férfi 2018. november 14-én 23 óra körül egy Renault Clio típusú személyautóval közlekedett Zalaegerszegen, a Hock János utcán a Körmendi út felé, amikor a 96. szám előtti útszakaszon elvesztette uralmát a járműve felett. A gépkocsival egy közúti jelzőtáblának ütközött, majd a vízelvezető árokba borult – adta hírül a police.hu.

Fotó: police.hu

A baleset következtében a sofőr nyolc napon túl gyógyuló súlyos sérülést szenvedett.

A férfi adatainak ellenőrzése során kiderült, hogy soha nem rendelkezett vezetői engedéllyel. A rendőrök a helyszínen alkoholszondát is alkalmaztak a sofőrrel szemben, ami pozitív értéket mutatott, ezért további mintavétel céljából előállították.

Fotó: police.hu

A Zalaegerszegi Rendőrkapitányság a 42 éves helyi férfival szemben járművezetés ittas állapotban vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott büntetőeljárás esetében a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte és az iratokat átadta az illetékes ügyészségnek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában