Összesítés

2019.06.10. 09:59

Hat baleset és egy ittas sofőr – Az elmúlt 24 óra mérlege Zalában

A Zala Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában egy súlyos sérüléssel, egy könnyű sérüléssel és négy anyagi kárral végződő közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök.

police.hu

Fotó: police.hu

Kerékpárral közlekedett egy férfi 2019. június 9-én 17 órakor Balatongyörök külterületén a kerékpárúton, amikor egy lejtős útszakaszon elvesztette uralmát járműve felett és elesett. A balesetben a biciklis könnyen megsérült – írta a police.hu.

Szentgyörgyváron, a Kossuth Lajos utcában közlekedett egy férfi egy BMW típusú személygépkocsival 19 óra 5 perckor, amikor egy kapubejáróba, balra történő bekanyarodása során nem biztosított elsőbbséget az őt előző Jawa típusú motorkerékpár részére és összeütköztek. A balesetben a motorkerékpárt vezető személy és utasa is súlyos sérüléseket szenvedett.

police.hu

A szolgálatban lévő állomány hat személyt fogott el, közülük ötöt bűncselekmény elkövetésén értek tetten, egyet az ellene kiadott körözés alapján. A zalai járőrök 14 főt állítottak elő, közülük 13 embert bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt. Biztonsági intézkedést egy esetben foganatosítottak.

A szonda egy esetben jelzett alkoholfogyasztást az ellenőrzött járművezetőknél vasárnap Zala megyében.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában