Ingatlanbazár

2024.03.09. 11:30

Költözzön a horvát határhoz közel, egy kétszintes családi házba!

Zalaegerszegen lakik? Úgy érzi, ideje házba költöznie? Van egy remek ajánlatunk! Ez a családi ház kétszintes, a panoráma pedig minden lakásban töltött évért kárpótolni fogja! Az energetikai besorolása sem utolsó, ráadásul klímás, teraszos, és a beépített bútorok is vételár részét képzik. Képzelje el, hogy reggel besüt a nap, és a fái roskadoznak a mézédes gyümölcsöktől! Megérdemli mindez, ugye? Nézze meg a képeket, és döntse el!

Zaol.hu

Forrás: ingatlanbazar.hu

“Eladó gyönyörű városi panorámás kétszintes ház.

Forrás: ingatlanbazar.hu

A belső terek kialakításánál nagy hangsúlyt kapott a panoráma centrikusság. Minden helyiségből hatalmas üvegfelületek biztosítják a zavartalan kilátást. Reggel a napfelkelte, este pedig a város fényei nyújtanak lenyűgöző látványt.

Forrás: ingatlanbazar.hu

Családi házunk korszerű, BB energetikai besorolású, alacsony fenntartási költségekkel. 3 fázis, H-tarifa, éjszakai áram van.

Forrás: ingatlanbazar.hu

Rengeteg modern, korszerű megoldás jellemzi az ingatlant: wifi-s klímák, wifi-s külső világítás, beltéren hangulatos színes fényforrások, tágas belső terek, 3 terasz, szintenként 1-1 fürdőszoba WC-vel, egyedi tervezésű beépített bútorok, melyek a vételár részét képezik.

Forrás: ingatlanbazar.hu

A telken kocsibeálló, térkövezett udvar, kert, fűszerkert és gyümölcsfák találhatók.

Forrás: ingatlanbazar.hu

Amennyiben az ingatlan felkeltette érdeklődését, keressen bizalommal.”[...]

Forrás: ingatlanbazar.hu

További lehetőségekért keresse fel az ingatlanbazar.hu oldalát! A hirdetést eredeti formájában közöljük.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!