Ingatlanbazár

2023.12.23. 11:30

Békére vágyik? Lakjon zsákfaluban!

Ha a zalai erdők mélyén akar élni, akkor kiváló választás az Ön számára az az obori ház, amelyet 2021-ben újítottak fel. 3 szobás, 95 négyzetméteres az ingatlan, amelynek a telke állattartásra is alkalmas. Gyümölcsfák és kút van a kertben. Ha szeretne egy csendesebb életet élni, mindenképpen nézze meg ezt a házat!

Zaol.hu

Zala megyében található Eszteregnyéhez tartozik ez a kis település Obornak, melynek mindössze 44 fő lakosa van. Itt kínálunk megvásárlásra egy érdekes elrendezésű, szinteltolásos, 95 nm-es családi házat, melyhez 1561 nm földterület tartozik. Az épület felújítását 2021-ben elkezdték. A tetőt ekkor új zsindellyel fedték, a villanyhálózatot korszerűsítették, 3x16 amper áll rendelkezésre. A nyílászárókat prémium minőségű műanyagra cserélték, a szobákba szintén prémium minőségű, hőszigetelt üvegezésű fa ablakok lettek beépítve, melyek redőnnyel felszereltek. A felső rész víz szigetelése is elkészült. A ház fűtéséről egy fa tüzelésű kazán gondoskodik.

A házhoz melléképületek is tartoznak, műhely, és nyárikonyha is található a hátsó részben. Az udvaron kútból öntözheti az itt található gyümölcsfákat, a ház körüli telek kerítéssel el van kerítve, így akár állatokat is tarthat kedve szerint.

Obornak a tökéletes helyszín azoknak, akik el akarnak szakadni a nyüzsgő városi élettől, akik a természet közelében a friss levegőn szeretnének élni, madárcsicsergésre ébredni.“[...]

További lehetőségekért keresse az  ingatlanbazar.hu oldalát! A hirdetést eredeti formájában, javítás vagy módosítás nélkül közöljük.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!