Ingatlanbazár

2022.12.31. 11:30

65 millióért kastélya lehet a nagykanizsai Palini utcában!

A z 1891-ben épült kastély Nagykanizsán, a Palini utcában található. A szebb napokat is látott épület felújítása jelenleg is tart. Lássuk, hogyan fest kívül és belül az ódon kincs!

Zaol

“A kastély, ahol a múlt történelme a jelenben él! Eladó Zala megyében a Balatontól 40 km-re Nagykanizsán fél hektáros területű birtokon elterülő, történelmi múltú kastély, udvarház!A helyi védettség alatt álló birtokot 1891-ben építették, az idők során többször újították, jelenlegi tulajdonosa 8 éve vásárolta, és fokozatosan felújította korszerűsítette, szem előtt tartva a hagyományokat és az épület történelmi múltját. A 466 nm-es ingatlan felújítása jelenleg is tart. A legnagyobb beruházást a tetőszerkezet megerősítése jelentette, ami már befejezésre került. További korszerűsítésre is szükség van még, a belső falak, ablakok rekonstruálása még várat magára. 

 

A kastélyban legalább 8 szoba áll rendelkezésre, valamint konyha, vizesblokkok, kamrák is találhatóak. A spalettás nagy ablakokon beárad a napfény a helységekbe, az egész épületben a világos terek a jellemzőek. A fűtés gázkonvektorok biztosítják. Az épületben minden közmű megtalálható, egyedül a csatorna nincs bekötve, de a lehetőség adott, hiszen az utcában rendelkezésre áll. A statikailag stabil két szintes épület alatt pince húzódik, a tető alatt pedig beépíthető a padlástér.Ajánlom mindazoknak, akik a különlegességeket, az egyediséget és az értéket keresik, vagy akár magánkórháznak, idősek otthonának, vagy kollégiumnak is tökéletes választás! [...]”

További részletek és fotók az ingatlanbazar.hu oldalán! 


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!