Frissen Zalából

2021.12.11. 11:30

Egy zalai ház, ahol a minőség volt a cél, most új tulajdonost keres

A 240 nm-es, eladásra szánt ingatlan fotóin látszik, valaki szívvel-lélekkel, ráadásul jó ízléssel alakítgatta maga számára a luxus otthont. Most azonban új fejezet kezdődhet a családi ház életében. Ha nincs is meg a szükséges 139 millió, szétnézni azért szabad az elegáns otthonban...

ingatlanbazar.hu

“Kifogástalan minőségű, álom panorámás családi ház Zalaegerszegen eladó! A város egyik legszebb részén, egy családi házas, új építésű utcában vált eladóvá egy unikális, prémium minőségű családi ház. 

 

Az épület 2015-ben kapott használatbavételi engedélyt, de jelenlegi állapotát a folyamatos építésnek, fejlesztésnek köszönhetően 2019-ben érte el. [...] A családi ház kétszintes, összesen nettó 240 m2 alapterületű a teraszok nélkül, a két fedett terasz még további 71 m2. A lakórész előszoba, nappali-konyha-étkező, 3 hálószoba, gardrób, fürdőszoba, 2 WC és egy két autó befogadására alkalmas műgyanta felületkezelésű duplagarázs helyiségekből áll. A nappaliból és az egyik hálószobából nyílik a 45 m2-es, teljesen fedett, kovácsoltvas korláttal ellátott terasz, amely dél-nyugati fekvésű, napos. Innen nyílik a pazar kilátás, jó időben a horvátországi hegyek is láthatóak.”

 

 

 

 

 

 

 

További részletek és fotók az ingatlanbazar.hu oldalán! 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!