Horoszkópok

2014.09.14. 21:19

Napi horoszkóp - A Skorpió próbáljon ma mindenre igent mondani

A csillagok állásának köszönhetően most igazán szerencsés napok következnek az Oroszlán számára.

Kos (március 21–április 20.) – Feszültebb lehet a napokban, rossz kedve pedig éppen ma tetőzhet. Tartózkodjon a vitáktól, mert hirtelen felindulásból könnyen olyat mondhat, amit később megbánhat.

Bika (április 21–május 20.) – Különleges békés természetének igen nagy hasznát veheti ma, amikor főnöke olyat kérhet számon magán, amiért nem is ön a felelős. Szerencsére más is tisztázni fogja önt.

Ikrek (május 21–június 21.) – Ne féljen kimutatni érzéseit, bátran beszéljen róluk ha kell. Régóta nyomja a lelkét valami, ami egy plátói szerelem is lehet. Ne feledje a mondást, bátraké a szerencse!

Rák (június 22–július 22.) – Egyik barátja segíteni szeretne önnek, és még ha kellemetlenül is érzi magát ettől, el kellene fogadnia, mert tényleg csak jót akar. Ön is tudja, hogy nagyon jól jön az a segítség!

Oroszlán (július 23– augusztus 23.) – A csillagok állásának köszönhetően most igazán szerencsés napok következnek az ön számára. Ha eddig nem találta még meg az igazit, most itt lesz a lehetőség.

Szűz (augusztus 24– szeptember 23.) – Próbálja meg a maximumot kihoznia a napból. A hétfő mindenkire rossz hatással van, de nem úgy önre. Csak úgy duzzad az energiától és a tettvágytól.

Mérleg (szeptember 24–október 23.) – Néha saját érdekünkben egy kicsit önzőnek kell lennünk. Ön ezt még hírből sem ismeri, pedig most itt lenne az ideje, hogy saját boldogságát tartsa szem előtt!

Skorpió (október 24– november 22.) – Próbáljon ma mindenre igent mondani, mert egy sor lehetőség fog ön előtt adódni, amikre egyből nemet mondana alap esetben. Mindegyikük új kapukat nyithat meg ön előtt.

Nyilas (november 23 – december 21.) – Egy apró félreértés miatt könnyen összeveszhetnek párjával. Üljenek le és beszéljék meg a dolgokat, hogy egy jót nevethessenek inkább az egészen.

Bak (december 22– január 20.) – Ugyan a hétvége elmúlt, a rossz időszak meg még a szabad napokat is lefedte, de új hét van és a balszerencsés időszak lezárult. Ismét kisüt a nap és a helyzet csak egyre jobb lesz!

Vízöntő (január 21– február 20.) – Mindenki hibázik, így ha elkövetett egy baklövést a közelmúltban, attól még nyugodtan merjen tükörbe nézni. A padlóról felállni az igazán nagy dolog!

Halak (február 21– március 20.) – Ön képes minden problémát felnagyítani, és egyből a legrosszabbra gondolni. Ha túl sokat foglalkozik vele, akkor tényleg csak rosszabb lesz. Próbáljon lazítani!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!