Horoszkópok

2012.09.30. 22:01

Napi horoszkóp - Az Oroszlánra ráragad az ősz hangulata

A Nyilas bátran mutassa ki érzéseit!

zaol.hu

Kos (március 21-április 20.) 
Nyugodtan indulhat a hete, és ez nemcsak a hétfőre lesz igaz, hanem a következő napokra is. Szokatlanul energikus lesz ugyanakkor, sok mindent elvégezhet, amit már régóta halogatott.

Bika (április 21-május 20.) 
A munkahelyén konfliktusba bonyolódhat, régi feszültségek törhetnek a felszínre. Próbálja higgadtan kezelni a helyzetet, ne hagyja, hogy kihozzák a béketűrésből.

Ikrek (május 21-június 21.) 
Végre olyasmit csinálhat ma, amit már régóta szeretett volna. A munkájának vannak kellemetlenebb részei is, de ezeken mostanra sikeresen túljutott, és azt teheti, amit kedvel benne.

Rák (június 22-július 22.) 
Búcsút mondhat a munkahelyi csevegéseknek, egyre több olyan feladata lesz, amelyet nem háríthat át másokra. Nagyobb felelősség hárul önre, mint bármikor korábban.

Oroszlán (július 23-augusztus 23.) 
A beköszöntő ősz kicsit melankolikussá teheti a hangulatát, ugyanakkor olyan  érzékenységeket is a felszínre hoz, amelyek gazdagítják a személyiségét. Szemlélődjön minél többet!

Szűz (augusztus 24-szeptember 23.) 
A hétfő ellenére vidám napra számíthat, ma semmi sem ronthatja el a hangulatát. Ismét rájön, hogy a gondok nagy része nem ér annyit, hogy folyamatosan rágódjon rajtuk.

Mérleg (szeptember 24-október 23.) 
Ön alapvetően kiegyensúlyozott ember, ma mégis számíthat egy kis hangulatingadozásra. Mások problémái szomoríthatják el, segíteni szeretne nekik, de nem tud igazán.

Skorpió (október 24-november 22.) 
Ellentmondásos személyiségéből ma a pozitív tulajdonságok kerülnek előtérbe, még a szeretetét is képes lesz kimutatni valaki felé. Népszerűbb lehetne, ha így viselkedne.

Nyilas (november 23-december 21.) 
Ne féljen attól, hogy kimutassa az érzéseit! Tisztességesebb lenne, mint hogy állandóan a főnökeinek akar megfelelni. Ön intelligens ember, mérje fel, hogy mi a jó és mi a rossz.

Bak (december 22-január 20.) 
Tovább tart a feszültség a környezetében, mostanában minden bizonytalan ön körül. Ha valami rossz történik, próbálja úgy felfogni: lehetőséget kapott arra, hogy változtasson az életén.

Vízöntő (január 21-február 20.) 
Szórakozásra, vidámságra, környezetváltozásra lenne  szüksége. Próbáljon pár nap szabadságot kivenni, és utazzon el valahova. Még jobb lenne, ha a kedvesét is magával vinné.

Halak (február 21-március 20.) 
Döntő lépésre kellene elszánnia magát, mert a helyzet egyre rosszabbá válhat. Ne csak ábrándozzon, hanem tegyen is a sorsa jobbra fordításáért.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!