Horoszkópok

2012.09.28. 22:01

Napi horoszkóp - A Bikát megvárják a teendői

A Szüzek gondolkodjanak el, hogy mekkora ára van a sikernek.

zaol.hu

Kos (március 21-április 20.) 
Csalódhat valakiben, akiben eddig túlságosan megbízott. Az illető nem viselkedett rendesen önnel, holott ön nem ezt érdemelte tőle. Ezentúl ön nyilván óvatosabb lesz vele szemben.

Bika (április 21május 20.) 
Itt van a vágyott hétvége, de máris úgy érezheti, hogy nincs ideje semmire. A tennivalói azonban megvárják, töltsön minél több időt a szeretteivel, illetve pihenjen is, amennyit csak lehet.

Ikrek (május 21-június 21.) 
A változások napja lehet a mai az ön számára. Kaphat egy remek munkalehetőséget egy barátjától, illetve szerelmi ügyekben is változások előtt áll. Megismerhet valakit, aki elcsavarja a fejét.

Rák (június 22-július 22.) 
Használja ki az utolsó nyárias napokat arra, hogy minél több időt tölt a szabadban. Mozogjon, sportoljon, amennyit csak lehet. Ezzel nemcsak az egészségének tesz jót, a hangulata is javulhat.

Oroszlán (július 23-augusztus 23.) 
Ön mélyen érző ember, és ha megbántják, nagyon nehezen viseli. Úgy érezheti, egyre szűkül azoknak a köre, akik még közel állnak önhöz. Lehet, hogy a szerelmében is csalódnia kell.

Szűz (augusztus 24-szeptember 23.) 
Ön nagyon áhíthatja a hatalmat, a sikert, sokszor az sem zavarja, ha másokon gázol át. Ez a viselkedése sok ellenséget is szerez önnek. Gondolkodjon el azon, megéri-e így a siker.

Mérleg (szeptember 24-október 23.) 
A cselekedeteit mostanában nem előzi meg alapos megfontolás, és ez kaotikus helyzeteket eredményez. Lehet, hogy vissza kellene vonnia az egyik döntését.

Skorpió (október 24-november 22.) 
Le kellene jönni az elefántcsonttoronyból, kedves Skorpió, mert lassan teljesen elszakad a valóságtól. Azt sem várhatja el, hogy mindent mások csináljanak meg ön helyett.

Nyilas (november 23-december 21.) 
Talán túlságosan is szeretne a főnökei kedvében járni, és ezért még az elveit is feláldozná. Ön nem túl erős jellem, peig a szíve mélyén tudja, hogy mikor tesz rosszat.

Bak (december 22-január 20.) 
Egy találkozás most új irányt adhat az életének. Vigyázzon, hogy ne rontsa el a dolgot, legyen természetes és őszinte, azzal biztosan rokonszenvet kelt. Szombaton pihenje ki magát!

Vízöntő (január 21-február 20.) 
Ön gyakran túl kritikus másokkal, ráadásul a véleményét folyamatosan hangoztatja is, nem törődve azzal, hogy kit bánt meg. Néha okosabb lenne, ha inkább nem szólna.

Halak (február 21-március 20.) 
Gondokat okozhat a könnyelműsége. Most már biztosan másképp csinálna sok mindent, amit az elmúlt években tett. Jobban takarékoskodna is.   

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!