Hírek

2016.03.15. 10:56

Magyarországon a szabadság ügye rosszul áll – mondta Keszthelyen az Együtt elnöke

Keszthelyen az Együtt – a Korszakváltók Pártja elnöke, Szigetvári Viktor és Molnár Tibor választókerületi elnök helyezett el koszorút a Petőfi- és Bem-emléktábláknál, majd a párt irodájában tartottak ünnepi megemlékezést.

Keszey Ágnes

A – megfogalmazása szerint pedagógustársai iránti tisztelet és a jelenlegi hatalommal szembeni lázadás jeleként – kockás inget viselő Molnár Tibor felidézte a történelmi eseményeket, a reformkor időszakát.

Szigetvári Viktor, az Együtt - a Korszakváltók Pártja elnöke (j) és Molnár Tibor, az Együtt - a Korszakváltók Pártja keszthelyi választókerületi elnöke koszorút készül elhelyezni az 1848-49-es forradalom és szabadságharc kitörésének 168. évfordulója alkalmából Petőfi Sándor és Bem József emléktáblájánál Keszthelyen 2016. március 15-én
MTI Fotó: Varga György

Magyarországon a szabadság ügye rosszul áll – kezdte beszédét Szigetvári Viktor pártelnök. - A szabadság nem csak a szólás, a vélemény szabadsága, hanem a vállalkozás és a gyarapodás szabadsága, és az a stabil polgári jólét, amelyik nem adatik meg sokaknak. Egyszerre van baj Magyarországon a szabadsággal, a jóléttel, Európához való viszonyunkkal – erről szólt beszédében a pártelnök, hozzátéve: Orbán Viktor Magyarországot az Európai Unió perifériájára akarja sodorni.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!