Hírek

2012.02.25. 17:01

Hévízen is csillag születhet: túl a második elődöntőn

Ahogy a "Hévízen is csillag születhet" tehetségkutató első fordulójában, úgy a szombati második elődöntőben is számos jó előadót, produkciót fedezett fel a zsűri: Keresztes Ildikó rock énekes, Vincze Lilla énekesnő, Tóthné Bogdán Ottília, a Hévízi Színpad táncpedagógusa, D. Nagy Lajos, a Bikini együttes énekese, Halász Gábor, a hévízi Festetics György Művelődési Központ igazgatója, Papp Gábor polgármester.

zaol.hu

Mint megtudtuk,két éve Keszthelyen már rendeztek hasonló versenyt, onnan származik az ötlet. A polgármesteri hivatal dísztermében kora délután kezdődött a második selejtező, megmérettetés, azért is oly korán, mert összesen huszonkilenc egyéni, illetve csoportos produkciót láthatott a közönség, s persze a szakmai bizottság.


A 8-30 esztendős fiatalok könnyű- és komolyzenei számok, táncos műsor, pop-rock együttesek léptek színpadra, s adtak számot tudásukról. Tapsból és dicséretből nem volt hiány, a zsűri tagjai pedig egyhangúan úgy vélték: a véletlen úgy hozta, hogy szinte minden produkció érdemes a továbbjutásra.  A műsorszámok, majd az értékelések után számos alkalommal kivétel nélkül a zöld - vagyis a továbbjutást jelző - táblát emelték magasba.

A Hévízen is csillag születhet tehetségkutató verseny döntőjét március 25-én tartják a fürdővárosban. A nyertesek értékes ajándékokkal (köztük görögországi utazással) gazdagodnak majd, de nem utolsó sorban, hírnevet szerezhetnek, s elindulhatnak az előadói pályán.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!