Hírek

2007.05.22. 02:29

áKosarasok napja

Zalaszentgrót (sj) - A Cittseega Streetball Gálát idén nem a szokásos helyen rendezték meg, de ennek a szervezők nagyon örültek. Azért, mert a termál- fürdő területén el- készültek az új pályák.A két új pálya több sportágra is alkalmas, s szolgálja majd a fürdő vendégeit

Sámel József

Ünnepélyes pályaavatóval kezdődött tehát a harmadik gála. Borbíró Frigyes alpolgármester - mint a létesítmények építésének fő szervezője - beszédében elmondta: az összesen mintegy ötmillió forint értékű beruházás teljes egészében közadakozásból valósult meg. A kisváros vállalkozásai egy emberként fogtak össze a cél érdekében. Hozzáfűzte: a két pálya a jövőben nagyban szolgálja majd a fürdő vendégeit, hiszen azok több célra (egyebek között tenisz, lábtoll-labda) is használhatók lesznek. A versenyt - melyre húsz csapat nevezett, s három korcsoportban mérhették össze tudásukat, ügyességüket - Bencze Tamás, az egykori válogatott játékos, a magyar női kosárlabda-válogatott szövetségi kapitánya nyitotta meg. Nagy meccsek után (a versenyre a képviselő-testület is csapattal nevezett) az ifjúságiaknál a Hannibál, a junioroknál a Team BPG, a felnőtteknél a Lordok nevű csapat nyerte a gálát. A meccsek mellett sor került egyéni megmérettetésekre is, így büntetődobásban Petrovics Tibor, hárompontos dobásban dr. Dormán Tamás, zsákolásban pedig Kántor László bizonyult a legjobbnak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!