Hírek

2017.07.19. 13:24

Terasszal is bővülni fog az újudvari sportöltöző

Befejezéséhez közeledik a helyi sportöltöző bővítése. Ezúttal egy közel száz négyzetméteres fedett terasz, valamint külső vizesblokk is készül.

Pásztor András

Mint azt Jakab Sándor, Újudvar első embere hangsúlyozta: az önkormányzat kiemelt figyelmet fordít a helyi civil szervezetek, így a sportegyesület támogatására.

– Évekkel ezelőtt teljesen felújítottuk a sportöltözőt, az idén pedig arra gondoltunk, hogy egy fedett terasszal bővítjük a létesítményt – árulta el a polgármester, aki hozzátette: a térkövezett, fedett terasz több célt is szolgál, egyrészt a tető az esőtől és a napsütéstől is védi a szurkolókat, ugyanakkor remek lehetőséget teremt arra is, hogy a srácok a meccsek után ne a levegőtlen öltözőben, hanem itt a teraszon lazítsanak.

Szakál János (jobbról) szakmai vezetésével a diákmunkások tegnap már a terasz fa kerítését lakkozták Fotó: Pásztor András

Jakab Sándor elmondta: az új rendezvényteret már a jövő heti falunapon szeretnék tesztelni, a mulatságot évek óta a focipályán és annak környékén rendezik, ám eddig nehéz volt megoldani az árnyékolást.

– Aki nem bírja a meleget, az behúzódhat a fedett teraszra, sőt a falunapra kihelyezett asztalok mellett egy-egy hideg sört is elfogyaszthat – így a polgármester, aki lapunk kérdésére elmondta: a beruházás közel 3 millió forintba került. – Az önkormányzat átutalta az egyesület számlájára a támogatást, ebből a keretből a civil szervezet finanszírozza a bővítést

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!