Hírek

2016.11.17. 13:43

Elítélték a sodrófás rablót!

Zalaegerszeg – Öt év fegyházat kapott a 25 éves N. Renátó, aki fiatalkorú társával tavaly december 12-én este megtámadta, sodrófával megütötte és kirabolta Szentpéterúron a söröző alkalmazottját.

Arany Gábor

A megszerzett bevételt –  több mint 160 ezer forintot –  elosztották egymás között, a többi holmit pedig elégették, köztük a pultos iratait és több tízezer forintját, mert ezeket nem vették ki a táskájából. A következő napokban a pénzt felélték: a 17 éves  O. Martin az egészet élelmiszerre költötte.

A rabláshoz használt sodrófa Fotó: Rendőrség

N. Renátó pár ezer forintért Keszthelyre, Zalaegerszegre fuvaroztatta magát ismerősével. Gyerekruhákat, élelmiszert, kozmetikumot, edzőcipőt, farmernadrágot, csizmát vett és nyugtatót. Kilenc nappal később fogta el őket a rendőrség, felfegyverkezve elkövetett rablásért, valamint okirattal visszaélésért emeltek vádat ellenük. A történtek miatt O. Martin 1 év 10 hónap, fiatalkorúak fogházában letöltendő szabadságvesztést kapott, ám ennek végrehajtását 3 év próbaidőre felfüggesztették Az egerszegi járásbíróságon csütörtökön dr. Czipóth Edit bíró által kihirdetett ítélet jogerős.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!