Hírek

2015.11.26. 00:35

Baba-Expo - Nagy érdeklődés övezte a kiállítást

Zalaegerszeg - Várandós kismamák, anyukák, apukák és nagyszülők töltötték meg vasárnap a Sportcsarnokot, hogy hozzájussanak a Baba-Expón mindahhoz, amire a csemetének szüksége van.

Péter Gyöngyi

- Végigmegyünk a soron, azután ugrálunk - intette türelemre az egyik anyuka a babaruhabörze kínálata iránt cseppnyi érdeklődést sem mutató fiúgyereket, akinek csak az lebegett a szeme előtt, hogy mihamarabb eljusson az ugrálóvárba. Egy négy év körüli kislány figyelmét azonban lekötötte a kabátpróba, már alig kell nőnie, hogy jó legyen neki a kiválasztott rózsaszín darab. A legnagyobb tömeg a használt ruháknál volt, az új babakocsikat és etetőszékeket kevesebben mustrálták.


Használt holmiból hatalmas volt a kínálat a hét végi rendezvényen
Fotó: Pezzetta Umberto

 

- Nem eladni, hanem vásárolni jöttem őszi és téli holmikat a kétéves és a négy és fél éves gyermekemnek - osztotta meg velünk Dancsné Meiszter Médea. - Pár perce érkeztünk, de már találtam aranyos ruhákat, például márkás kabátot kétezer forintért.

 

Óvári Klaudia Körmendről jött eladni fiai kinőtt ruháit.

 

- Az újszülött holmikat hoztam el, mert nincs kinek továbbadni. A rokonságban mind lányok vannak, s mivel mi vagyunk a legfiatalabb szülők, nem valószínű, hogy születnek még gyerekek. Azért is adom el a ruhákat, hogy legyen hely a szekrényekben, nem a bevétel számít - mondta Klaudia, hozzátéve, hogy megéri használt holmit venni a gyerekeknek, főleg cipőt, mert az nagyon drága.

 

- Csak azt sajnálom, hogy mi nem hoztunk eladni ruhát - mondta egy csonkahegyháti nagymama, aki a hatéves unokájának vásárolt, s egy nagy szatyor pólóval és pulcsival távozott a börzéről.

Zalaegerszegen évente két alkalommal, tavasszal és ősszel rendeznek Baba-Expót. A szervező cég nevében Varga Tamás ügyvezető elmondta: nagyon népszerű a babaruha börze, rengetegen adják- veszik a gyerekruhákat, de új holmik is kaphatók, s akár az őssejtmegőrzésről is tájékozódhatnak a szülők. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!