Hírek

2015.08.25. 09:44

Mindenki megnyugodhat Nyugat-Magyarországon: az idén nem lesz tankönyvpánik

A KELLÓ (Könyvtárellátó Nonoprofit Kft.) celldömölki raktárbázisa a mai napon befejezte az iskolai tankönyvek kiszállítását.

Gyuricza Imre

Giczi Sándor raktárvezető és Nagy László postavezető kedden reggel találkoztak és a már megszokott rend szerint pakolták kollégáikkal, a raklapokat a postai gépjárműre, amelyeken az iskolákba szállították a tankönyveket.

A celldömölki raktárbázis négy megye - Vas, Győr-Moson-Sopron, Veszprém és Zala megyék tankönyveiről gondoskodik. Az augusztus 3-án kezdődött – és mai napon – augusztus 25-én befejezett kiszállítás során 1,7 millió tankönyv jutott el a tanintézményekbe.  Szám szerint 637 iskolát láttak el könyvekkel, már azt is lehet tudni, hogy minimális hibaszázalékkal dolgoztak – 0,13% - igazán jónak mondható. Mindezt júliusban készítették elő, és ebben a hónapban teljesítették, úgy, hogy naponta átlagosan 50 fő dolgozott a raktárban. Immár a tantestületek gondoskodnak a könyvek elosztásáról, és indulhat a tanulás szeptember 1-én.

Hartmanné Fekete Ildikó és Giczi Sándor. Fotó: Gyuricza Imre

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!