Hírek

2015.05.11. 09:37

Szavazás - Gazdára vár a Fogyasztókért Díj

A díj sorsáról maguk a fogyasztók, azaz Önök dönthetnek, kedves olvasók. Szavazni május 15-én 9 óráig lehet

Virrasztó Zsolt

A Zala Megyei Kereskedelmi és Iparkamara, továbbá a Fogyasztói és Betegjogi Érdekvédelmi Szövetség 2010-ben döntött arról, hogy „Fogyasztókért”  Díj adományozásával segíti a tisztességes, jogkövető piaci magatartás erősítését, az udvarias, fogyasztóbarát ügyintézést, illetve hívja fel a figyelmet a jó minőségű termékek forgalmazásának, a kifogástalan minőségű szolgáltatások nyújtásának fontosságára.

Ezzel kapcsolatosan a Zalai Hírlapban több felhívás  is megjelent a közelmúltban, a szerkesztőségbe pedig folyamatosan érkeztek  az ajánlások a díjra méltónak tartott  vállalkozókra, vállalkozásokra. Közülük azt a tízet választottuk ki, amelyet a legtöbben ajánlottak figyelmünkbe, szavazatukkal pedig Önök dönthetik el,  melyikhez kerüljön idén a díj.

<a href="http://kepek.plt.hu/machform/view.php?id=1867" _mce_href="http://kepek.plt.hu/machform/view.php?id=1867" title="Fogyasztókért Díj">Fogyasztókért Díj</a>

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!