Hírek

2015.05.08. 11:42

A Jobbik már nem híve a zárva tartásnak

Söjtör – A vasárnapi zárva tartásról szóló törvény megbukott, ezért azt vissza kellene vonnia a kormánynak – jelentette ki pénteki sajtótájékoztatóján Nagyné Csizmadia Valéria, a Jobbik megyei közgyűlési képviselője.

Horváth-Balogh Attila

Mint arra rámutatott: másfél hónapja lépett életbe a vasárnapi zárva tartásról szóló törvény, ám azóta többször is a Parlament elé került, mert szakmaiatlan és életszerűtlen. Hozzátette, igaz, hogy hasonló gondolat a Jobbik programjában is szerepelt anno, 2010-es bevezetéssel, de az akkor életszerűbb megoldásokat hozott volna, ellentétben a mostanival, mely a vállalkozókat, a munkavállalókat és a családokat egyaránt válaszút elé állítja. A turizmusról és az idegenforgalomról pedig már nem is beszélve. – Hogy fogja érinteni a törvény a Balaton-parti vendéglátóhelyeket és a megye számos termálfürdőjét? – tette fel a kérdést. Hozzáfűzte: sőt, ő, mint gyakorló háziasszony is szükségesnek tartja a vasárnapi nyitva tartást. – A Jobbik hajlandó az önkritikára, ha a magyar emberek érdeke ezt kívánja és bízik benne, hogy a kormány visszavonja a megbukott törvényt – jelentette ki Nagyné Csizmadia Valéria.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!