Hírek

2014.09.24. 14:36

Választási felhívás

Zala megye - Szerkesztőségünk az önkormányzati választásokat megelőző időszakban is nagy figyelmet fordít arra, hogy széles körű, objektív tájékoztatással járuljon hozzá a választás eredményességéhez, valamint segítse a Zalai Hírlap olvasóit a megalapozott döntés meghozatalában.

A Zalai Hírlap – a választópolgárok tájékozódását segítendő – bemutatkozási lehetőséget kínál a tíz zalai város (Hévíz, Keszthely, Lenti, Letenye, Nagykanizsa, Pacsa, Zalaegerszeg, Zalakaros, Zalalövő, Zalaszentgrót) polgármesterjelöltjeinek és a Zala megyei közgyűlési listák listavezetőinek. Az önkormányzati választást megelőzően cikksorozatban mutatjuk be azokat a városi polgármesterjelölteket és megyei közgyűlési listavezetőket, akik (szóközökkel együtt) 1700 karakter terjedelemben elküldik bemutatkozásukat és rövid programismertetésüket egy jó minőségű portréfotóval együtt a [email protected] email címre, legkésőbb 2014. szeptember 26-ig.

A polgármesterjelöltek bemutatkozását városonként közöljük, a szavazólapon megjelenített sorrendben. Sorozatunk zárásaként jelentetjük meg a megyei listavezetők bemutatkozó anyagait.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!