Hírek

2014.09.16. 10:01

Kisebb tűzesetekhez riasztották a zalai tűzoltókat

A Zala Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság műveletirányító ügyeletére a kedden, 11:30-ig négy tűzoltó beavatkozást igénylő jelzés érkezett.

04:16 | Egervár: Papírhulladék és tűzifa égett a Dénesfai út egyik lakóházának pincéjében. A tüzet a zalaegerszegi hivatásos tűzoltók fékezték meg, mielőtt az épületben még jelentősebb kárt okozott volna. A füsttel és korommal telítődött lakóépületet a tűzoltók füstelszívó ventilátorral átszellőztették. Személyi sérülés nem történt.

07:45 | Lenti: A Csalogány utcában egy lakóépület pincéjében több mint egy méteres magasságban állt a víz, melyet a lenti hivatásos tűzoltók távolítottak el.

09:20 | Murakeresztúr: A Szigeti úton több lakóház pincéjében összegyűlt a víz, amelyet a helyi önkéntes tűzoltók szivattyúkkal távolítanak el.

10:45 | Csesztreg: Az Ady úton egy üzlet pultjában keletkezett kisebb tűz, amelynek eloltásához a lenti hivatásos tűzoltók vonultak. A tűzoltók gyors kiérkezése előtt az üzlet dolgozói a tüzet kézi tűzoltókészülékekkel eloltották.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!