Hírek

2014.07.15. 19:20

Segítenének Adriánon

Nagykanizsa - Több felajánlás futott be írásunk nyomán a Perkó családhoz, mely lapunk és a Holnapocska Tábor Segíts, hogy segíthessünk elnevezésű karitatív akciója keretében jelent meg.

Horváth-Balogh Attila

Mint arról beszámoltunk, Perkó Balázs és Perkó-Méhes Anita ikerfiai közül Adrián néhány héttel születése után agyvérzést kapott és most teljes egészében szülei ellátására szorul, testvére, Dávid pedig egyik szemére nem lát.

Cikkünk után a Holnapocska Tábor megálmodója, Szabadics Zoltán azonnal jelentkezett, hogy vállalja a lovas terápia költségét, illetve a hozzá kapcsolódó benzinköltséget. De nem ő az egyetlen segítő.

Az édesanya, Perkó-Méhes Anita Adriánnal (j) és Dávidkával (Fotó: Szakony Attila)

- A legnagyobb problémánk az volt, hogyan vigyük el a Somogy megyei Szentára Adriánt, ahol speciális lovas terápián vehet részt, kedvezményes áron - hallottuk Perkó Balázstól. - Szabadics Zoltán, a Szabadics Zrt. elnöke felajánlotta, hogy 4 hónapig finanszírozza a gyógylovaglást, és az oda-, illetve a visszaút költségeit. A lovasterápiás szakember kedvezményes áron, óránként 1000 forintért vállalta a munkát, és ezért a pénzért Dávidkát is vihetjük. Egy úr utalt 5000 forintot, egy boncodföldei jelentkező inhalátor-berendezést ajánlott fel és a zalakarosi Gránit Gyógyfürdő is segít, amit nagyon köszönünk mindenkinek.

Mint megtudtuk, utóbbi részletes orvosi vizsgálatot ajánlott fel, hogy pontosan feltárják, mire is lenne szüksége Adriánnak, s aztán állítanak össze részükre egy díjmentes szolgáltatáscsomagot.




Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!