Hírek

2014.07.24. 17:10

Geocaching játékunk nyereményeit csütörtökön adtuk át

Lapcsoportunk négy éve négy megyére kiterjedően hirdeti meg a földrajzi koordináták megadásával zajló kiránduló játékát.

Arany Horváth Zsuzsa

Virrasztó Zsolt, Farkasné Pirka Szilvia, Farkas Petra, Karácsony Kenéz Áron, Karácsonyné Horváth Mária szerkesztőségünkben a díjak átadása utáni percekben. Fotó: Pezzetta Umberto

Az idei nyolc héten át folyó játékban, amely több ezer, kirándulni, kutakodni szerető olvasót mozgatott meg, két zalai helyszín szerepelt. A geocaching játék nyereményeit csütörtökön adta át Virrasztó Zsolt lapigazgató-főszerkesztő.

A fődíjat, a wellness hétvégét a büki Hotel Piroskába Farkasné Pirka Szilvia nyerte Csesztregről. A második díjat, egy kerékpárt a zalavégi Karácsony Ábel nyerte. A díjat édesanyja, Karácsonyné Horváth Mária és testvére Karácsony Kenéz Áron vette át.

Harmadik díjként hűtőtáskát nyert: Kovács Tekla, dr. Batka Jenő, Szalay Bernadett Zalaegerszegről, Nagy Gábor Gyenesdiásról és Bíróné Buni Violetta Murarátkáról. Ezeket a nyereményeket később eljuttatjuk a nyerteseknek.

A játék jövőre folytatódik.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!