Hírek

2014.01.26. 20:36

Esküvő Kiállítás és Vásár

Zalaegerszeg – A tökéletes esküvői ceremónia egyik titka a megfontolt és időben elkezdett szervezés. Számtalan lehetőség közül választhat az ifjú pár.

Horváth A. Attila

Kétségkívül az egyik legszebb, legemlékezetesebb esemény az ember életében az esküvő, amelynek ugyan az érzelmi tartalma fontos igazán, de azért a külcsín, a hangulat és a körülmények is sokat számítanak. Termékekből és szolgáltatásokból igazán bőséges a választék; erről személyesen is megbizonyosodhatott a közönség vasárnap a Kölcsey-gimnázium épületében, ahol negyedik alkalommal rendezték meg – a Zalai Hírlap támogatásával – a You & Me Esküvő Kiállítás és Vásár programjait. Már a kapunál kiállított jókora limuzinok jelezték, hogy az exkluzív igényekre is felkészültek a szervezők, ám nem kellett csalódnia annak a látogatónak sem, aki egyszerű, családias, meghitt ceremóniát képzelt el a nagy napra.

– Nyárra tervezzük az esküvőt, most főleg a ruhaválasztékot szeretnénk megnézni. Nekem egyszerű fekete öltönyt keresünk, a párom még nem döntött... – mondta el érdeklődésünkre Csonka Barnabás, aki jegyesével jött el a rendezvényre.
A vásáron 36 kiállító mutatkozott be esküvői és lakodalmi szolgáltatásokkal – ismertette a délelőtti megnyitón Titz Tibor vőfély, majd a Zalai Hírlap főszerkesztője, Virrasztó Zsolt, valamint Gengeliczky Tímea szervező köszöntötte a megjelenteket. Elhangzott: fontos, hogy időben elkezdjék a párok a készülődést és felmérjék a kínálatot; éppen ezzel a céllal szervezték meg a tegnapi kiállítást, ahol több szórakoztató program is élményt kínált a közönségnek.

Ami a kiállítókat illeti, menyasszonyi ruhákat, öltönyöket, ékszereket, lakodalmi menüket, süteményeket, tortákat, illetve kiegészítőket, táskákat, illatszereket, meghívókat és virágkompozíciókat is bemutattak a standoknál. Emellett az esküvői videózással, fotózással, az egészséges táplálkozással és mozgásprogramokkal ismerkedhettek a látogatók. Tóthné Zsuzsa, a Gloria Esküvői Ruhaszalon vezetője elegáns, tradicionális ruhákat állított ki.

– A menyasszonyok többnyire az uszály nélküli, vagy kisebb uszályos ruhákat keresik, mivel ezekben könnyebb közlekedni. A levehető hosszú fátyol is kedvelt darab, illetve sokan második ruhát is választanak, olyat, amelyikben kényelmesebben táncolhatnak. Elsősorban a fehér színt keresik, de sokan amint meglátnak egy finomabb, lágyabb árnyalatú ruhát, inkább az mellett döntenek – összegezte tapasztalatait Tóthné Zsuzsa. Mint mondta, gyakran a terem díszítésével harmonizáló ruhát választanak a párok.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!