Hírek

2013.12.09. 17:50

Nyugdíjas klubok találkozója Zalaegerszegen

Zalaegerszeg – "Ünnepeljünk együtt" címmel karácsonyváró megyei találkozót tartottak hétfő délután az Életet az Éveknek Zala megyei Szövetség tagságába tartozó nyugdíjas klubok.

Hajdu Péter

Huszonnégy nyugdíjas klub közel kétszáz tagja találkozott, s töltötte kellemesen az estét hétfőn, a Keresztury Dezső VMK-ban. A művelődési központ színházterme megtelt a vendégekkel, akik közül sokan már ismerősként üdvözölték egymást, ugyanis megyei szövetségük minden évben megtartja a klubok találkozóját.

– Évente kétszer szoktunk a megyei szövetség klubtagjaival találkozni, tavasszal, illetve év végén. Meghívtuk az Életet az Éveknek Szövetség 24 zalai nyugdíjas klubját, összesen 190 fő jött össze a mai programra. Az időseket szeretnénk köszönteni, ezért egy órás ajándékműsort szerveztünk számára – mondta találkozót szervező Vadvári Péterné, a vmk művelődésszervezője.

A vendégeket Boda László, az Életet az Éveknek Szövetség Zala megyei elnöke köszöntötte, majd a műsor előtti beszédében a szövetség fontos feladataként említette, hogy az időseket saját értékükre, fontosságuk tudatára ébressze. Ezért szerveznek számukra programokat, részint az életüket befolyásoló jogszabályok ismertetésére, tanfolyamokra invitálva őket, illetve otthonról kimozdítva, egy-egy kellemes találkozót szervezve számukra, mint amilyen a tegnapi program is volt. Két születésnapos klubot köszöntött emléklappal, a 25 éve alakult Zalalövői Nyugdíjas Klubot, valamint a 20 éves Gellénházi Nyugdíjas Klubot.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!