Hírek

2013.10.18. 18:46

Átadták a Zalai Prima Díjakat

A Vállalkozók Országos Szövetsége (VOSZ) Zala Megyei Szervezete nyolcadik alkalommal adományozott Zalai Prima Díjat a megyénkben.

Horváth A. Attila

 

 

A Vállalkozók Országos Szövetsége (VOSZ) Zala Megyei Szervezete nyolcadik alkalommal adományozott Zalai Prima Díjat a megyénkben – különböző ágazatokban – végzett magas színvonalú, megbecsülést élvező, értékteremtő munka elismeréseként. A zalaegerszegi teátrumban rendezett péntek esti díjátadó gálán Besenczi Árpád, a Hevesi Sándor színház igazgatója, Farkas Ferenc szobrászművész és a Nagykanizsai Fúvószenekar – amelyet Tatár Csaba karnagy képviselt – kapta meg a Zalai Prima Díjat a VOSZ bizottságának döntése alapján. Az ünnepségen továbbá közönségdíjban részesült ifj. Horváth Károly népzenész.

A gála szónokai közül többen is a díjazottak különleges teljesítményét és a zalai szellemi, kulturális, illetve gazdasági élet képviselőinek eredményeit méltatták.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!