Hírek

2013.08.24. 09:47

Szavazás: legkedveltebb üdülőhely Zala megyében

Zalaegerszeg – Lezárult nemrég a legkedveltebb kilenc zalai üdülőhely lapunk által meghirdetett idei versenye.

Virrasztó Zsolt

A hazai és a külföldi nyaralóvendégektől ezúttal Zalaegerszeg kapta a legmagasabb pontszámot. Több esztendőre nyúlik vissza a kezdeményezés, mely szerint nyaranta közvéleménykutatást szervezünk a hazai és külföldi, Zalába látogató turisták, vendégek körében, hogy kiderüljön, a sok, szerencsére mind színvonalasabb vizes üdülőhely közül szerintük melyik nyújtja a legjobb idegenforgalmi szolgáltatásokat. A lezárult versenyhez azonban, mint ahogy minden évben, ismét közönségszavazás társul. A nyaralók osztályzatait már ismerjük, most kíváncsiak vagyunk olvasóink véleményére is. Szavazzanak tehát, hogy kiderülhessen: Önök számára melyik volt idén a legkedveltebb nyaralóhely. Balatongyörök? Gyenesdiás? Hévíz? Kehidakustány? Keszthely? Lenti? Vonyarcvashegy? Zalaegerszeg? Zalakaros? Szavazni szeptember 17-én 9 óráig lehet.

Egy IP-címről egy nap csak egy szavazatot tudunk elfogadni.

<a href="http://kepek.plt.hu/machform/view.php?id=1119" _mce_href="http://kepek.plt.hu/machform/view.php?id=1119" title="A legkedveltebb üdülőhely Zala megyében">A legkedveltebb üdülőhely Zala megyében</a>

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!