Hírek

2013.06.13. 12:29

Sokan segítenének Adriánnak

Nagykanizsa - Írásunk nyomán több adomány érkezett a Perkó-családhoz, és az Új Therápiák a Sérült Gyermekekért Közhasznú Alapítvány is felajánlotta segítségét.

Horváth-Balogh Attila

Mint arról már olvashattak, Perkó Balázséknak támogatásra lenne szükségük ahhoz, hogy kisgyermekük, az agyvérzést kapott 3 és fél éves Adrián fizikális és mentális képességeit javítsák, fejlesszék. Mint azt Perkó Balázstól megtudtuk, azóta több felajánlás is érkezett hozzájuk. Volt, aki postán küldött pénzt, mások vállalták, hogy akár több hónapon át is fizetik Adrián gyógytornáztatásának költségeit, az Új Therápiák a Sérült Gyermekekért Közhasznú Alapítvány pedig átutalt számlájukra 49 ezer forintot. Ez utóbbi szervezet ráadásul segítséget is ajánlott Adrián fejlesztéséhez, egészen pontosan a korábbi írásunkban említett műtéti eljáráshoz, mely lényeges javulást eredményezne a kisgyermek állapotában.

- Alapítványunk már több esetben nyújtott segítséget hasonló helyzetben lévő családoknak, s úgy gondoltuk, talán most is ösztönözni tudjuk a segítőkész embereket az adományozásra, s így hozzájárulni Adrián gyógyulásához - mondta az alapítvány elnöke, Pavlicz Lajos, murakeresztúri polgármester. - Hiszen mi tudunk igazolást is adni a befizetésekből, melynek egy részét így leírhatja adójából az adományozó.

Az elnök hozzátette: az említett műtéti eljárást Perkó Balázs információival szemben nemcsak Amerikában, hanem Barcelonában is elvégzik, s körülbelül 3 millió forintba kerülne - tehát ekkora támogatásra lenne szükség.

Befizetéseket Perkó Adrián nevének feltüntetésével a következő számlára lehet tenni:

Új Therápiák a Sérült Gyermekekért Közhasznú Alapítvány

Volksbank HU68 14100134-20125849-01000008

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!