Hírek

2013.06.18. 09:18

Három baleset egy nap alatt Zalában

Három ember súlyosan, egy könnyebben megsérült a balesetekben - tájékoztatott a Zala Megyei Rendőr-főkapitányság.

zaol.hu

Elsődleges orvosi vélemény alapján könnyű sérülést szenvedett az az 52 éves nő, akit hétfő délelőtt gázolt el Zalaegerszegen a Mártírok útján egy személygépkocsi. A gyalogos az úttesten próbált meg átkelni a másik oldalra, hiába volt a közelben egy kijelölt gyalogosátkelőhely. A baleset körülményeit a Zalaegerszegi Rendőrkapitányság vizsgálja.

Súlyos sérülést szenvedett egy motoros és utasa abban a balesetben, amely hétfő délelőtt történt Zalaegerszegen, a Helikon utcában. Egy 47 éves nő Ford Escortjával közlekedett az Ebergényi út irányába, amikor eddig tisztázatlan okból összeütközött egy motorral. A motoros az elsődleges orvosi vélemény alapján súlyos, utasa életveszélyes sérüléseket szenvedett, a mentők mindkettőjüket kórházba vitték. A baleset körülményeit a Zalaegerszegi Rendőrkapitányság vizsgálja.

Egy menetrend szerinti autóbuszjárat ütközött frontálisan egy Fiat Unoval hétfő délután a Hottó és Teskánd közötti mellékúton. Az egyelőre tisztázatlan okból történt baleset következtében a személyautót vezető 32 éves zalaszentmihályi férfi súlyosan megsérült, a mentők kórházba vitték. A Zalaegerszegi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya eljárást indított a baleset tisztázása érdekében.

Ezek is érdekelhetik