Hírek

2013.04.01. 15:00

Forralt bor a húsvéti télben Hévízen

Hévíz - A húsvét havas volt és hideg, de nem maradtak program nélkül, akiknek így is kedvük támadt szabadtéri rendezvényeket látogatni. A Deák téren három napig tartott a forgatag.

Szabó Judit

Szombaton kezdődtek a húsvéti programok a hévízi Deák-téren, ahol kirakodóvásár, játszóház, borkóstoló és lacikonyha, valamint zenekarok fellépése várta az érdeklődőket hétfő estig. Nagy Erika  férjével és másfél éves kisfiával  az Alma együttes  koncertjébe hallgatott bele.

- Ez az első koncert, amelyen részt vesz a kisfiunk. Még kicsi ahhoz, hogy végighallgassa, úgyhogy csak belekóstolunk a programba  - mondta az édesanya.

Vasárnap délután, alighogy elállt a havazás, színpadra lépett a  Zabszalma együttes, s gyermekműsorral szórakoztatta közönségét. Fotó: Szabó Judit

- Nem panaszkodunk  a forgalomra, elég sok külföldi is megfordult a standunknál - vont mérleget vasárnap délután  Reha Erika, aki egy kékfestő  műhely termékeit  árusította.  -  Hétfő délelőtt azonban  olyan rossz idő volt, hogy még az árusok közül is  csak a legkitartóbbak  maradtak a téren.

Csicsay Imre Dunaszerdahelyről jött, hogy az ünnepet Hévízen töltse a feleségével.

- Először vagyunk itt, sétáltunk és fürödtünk a tóban, s az időjárást leszámítva mindennel meg vagyunk elégedve. Most cserszegi fűszerest kóstolok, a nejem pedig forralt bort - árulta el Csicsay Imre.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!