Hírek

2012.08.04. 16:52

Kikapcsolódás vízben és levegőben Zalakaroson

Zalakaros - A fürdőváros szombati színes programjai közül a látogatók többsége a tikkasztó hőség miatt érthetően a vízpartot, tehát a fürdőt választotta kikapcsolódásként, de azért akadtak olyanok is, akiket a repülőtéren megrendezett családi nap érdekelte.

Varga Andor

- Az első alkalommal megtartott strandolimpia kivétel nélkül minden korosztály számára  vidám feladatokat kínál - így Bogdán Amanda, a Zalakarosi fürdő marketing ügyintézője. 
- A sportvetélkedőt Katus Attila aerobic világbajnok irányítja, míg a szakértő közvetítésről Siklós Erik gondoskodik.

Ma szinte lépni nem lehetett a zalakarosi fürdőben, ahol az ötpróba vízi számaiban indultak a vendégek. Deutschné Lang Erika alpolgármester testközelből figyelte az eseményeket, mint elmondta: kifejezetten örül, hogy 57 fő adta le a nevezését, akik ráadásul Katus Attila szakértő segítségével vidáman végezhetik el a feladatokat.

- A sport lázában ég az ország, s mi itt Zalakaroson aktív pihenésre invitáljuk a látogatókat - fűzte hozzá az alpolgármester. - A strandolimpia vasárnap 14 órától a medencéből a szárazföldre "költözik", ahol szintén Katus Attila irányításával ugrókötél hajtás, hullahopp karika játék, pókjárás, ingafutás valamint négy ütemű fekvőtámasz várja az érdeklődőket.

A másik helyszínen, a zalakarosi repülőtéren családi és gyermeknap várta az érdeklődőket, akik nem csak találkozhattak, de repülhettek is a világbajnok vadászpilótával, Szabó "Topi" Zoltánnal. Aki szerint nem az a cél, hogy tíz perc alatt a frászt hozza az utasára, inkább az, hogy megszerettesse vele a repülést. Sőt ebben a verőfényes napsütésben kiváló kilátás nyílik a környékre, mely a felhők közül egészen más képet mutat, mint az autóból nézve. Aki ezt nem próbálta ki, vasárnap 10 órától még megteheti.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!