Hírek

2012.08.12. 18:13

Húsznál több csapat a fogathajtó versenyen

Zalalövő - Több, mint húsz csapat nevezett a XIX. Fogathajtó versenyre, melyet vasárnap tartottak a XXIX. Zala menti napok rendezvényeként. A háromnapos programsorozat kulturális bemutatókkal, koncerttel zárult.

Péter Gyöngyi

A XIX. Fogathajtó versenyt a zalalövői, ám a Lukácsházi SE színeiben indult Lebics István nyerte, a második helyen a Körmend-Hegyaljai Lovas SE versenyzője, ifjabb Szájer József végzett, míg a harmadik helyet a bágyogszováti Nagy Tamás szerezte meg.

A rendezvénysorozat keretében természetesen nem csak a lovas sport iránt érdeklődőket várták, hiszen kirakodóvásárt is tartottak, szombaton pedig megannyi sportversenyen mérhették össze tudásukat a vállalkozó kedvűek. A közönséget  kiállításokra is invitálták, és rengeteg fellépő gondoskodott a jó hangulatról. A településen smaragdfaültetésre is sor került. 

Pintér Antal, a "Salla" Művelődési Központ igazgatója, a Zala menti napok "motorja" elégedett lehetett.

- Jól sikerültek a rendezvények és jó volt a látogatottságuk is - összegzett vasárnap.

Augusztus 17-én nemzetközi néptáncgálával folytatódik a program, a művelődési központ előtt albán, görög, szerb és helyi csoportok lépnek fel.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!