Hírek

2012.08.01. 06:21

Falunap családo(so)kkal

Zalavég – A falunap egyben családi nap is volt a településen. A hangulatra nem lehetett panasz, a kulturális bemutatóktól kezdve a gasztronómiáig számos érdekesség várta a vedégeket.

Sámel József

Pék József polgármestertől megtudtuk: Zalavégen a falunap keretében első alkalommal családi napot is rendeztek, melyet a Hálózat az Integrációért Alapítvány (a „Nem vagy egyedül” Komplex családi és közösségi programok megvalósítása a zalaszentgróti kistérségben című pályázatának köszönhetően) is támogatott. Fellépett többek között a Crossroads Egyesület modern- és társastánc csoportja, valamint műsort adott a zalabéri Búzavirág népdalkör. A gyermekeket a közkedvelt Tüsi bohóc szórakoztatta, de mellette játszóház, kézműves foglalkozások, játékos vetélkedők is szerepeltek a nekik szóló programban. A lakók és vendégek egészségügyi vizsgálatokon is részt vehettek, vérnyomást, vércukrot mérethettek, s egészségügyi tanácsokat is kaptak. A családias falunapról egyébként a sport sem hiányzott, kispályás labdarúgás keretében óhídi, batyki, valamint a helyi csapatok mérték össze erejüket.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!