Hírek

2012.07.19. 10:37

Ne dőljenek be! Ál-csatornatisztítók járják a várost

Zalaegerszeg - Ismét megjelentek a városban az ál-csatornatisztítók. A Zalavíz Zrt. felhívja a figyelmet, hogy senki se fizessen közterületi csatornatisztításért, ez az ő dolguk, s térítés nélkül elvégzik.

Zalai Hírlap

Ma tíz óra körül a Hock János útról érkezett jelzés a Zalavíz Zrt.-hez egy vállalkozótól,  hogy megkeresték csatornatisztítási ajánlattal. Egy fehér kisteherautóval voltak,  még csak nem is csatornamosóval. Ajánlatuk szerint számla ellenében kitisztítják a közterületen lévő csatornabekötést, hogy megakadályozzák a későbbi dugulást. A Zalavíz Zrt. felhívja a lakosság és vállalkozások figyelmét, hogy ne dőljenek be ilyen ajánlatnak, ne fizessenek ingyenes szolgáltatásért.  Közterületen a Zalavíz  külön térítés nélkül végzi a dugulásmegelőzést és -elhárítást. Ha bárki dugulást tapasztal, hívja a cég  ingyenes hibabejelentő telefonszámát (06-802-02-178). 
A közszolgáltató  csatornatisztító járművei egyébként  megismerhetők a Zalavíz matricáról, a munkatársak pedig cégemblémás ruhát viselnek és fényképes igazolvánnyal rendelkeznek, amelynek hitelességéről a zrt. központi számán (92500-300) bárki meggyőződhet.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!