Hírek

2012.07.17. 16:05

Halálra gázolt a vonat egy embert Andráshidán

Zalaegerszeg, Andráshida - Átlagosan félórás késésre kellett számítaniuk az utazóknak a Celldömölk-Zalaegerszeg-Bajánsenye (Hodos) vasútvonalon, mert halálra gázolt a vonat egy embert kedd délután Zalaegerszeg andráshidai városrészében.

MTI

Szemtanúk beszámolói alapján arra következet a rendőrség, hogy öngyilkos lett az a férfi, akit kedd délután gázolt el a vonat Zalaegerszegen, az Ifjúsági Sportcentrum mögötti megállóban. A baleset negyed ötkor történt. A középkorú férfi azonnal életét vesztette.

Szemtanúk elmondása alapján a középkorú férfi feltartott kezekkel lépett a vonat elé, mely elütötte, és a helyszínen életét vesztette. Bár a közelben találtak egy személyi igazolványt, azonban a balesetben felismerhetetlenné vált holttestet eddig nem sikerült azonosítani - közölte Szabados Gábor r. hadnagy, a Zala Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense.

A közlekedés a helyszínelés ideje alatt mintegy másfél óráig szünetelt, az utasokat Zalaegerszeg és Andráshida között vonatpótló autóbuszok szállították, de már járnak a vonatok.

Szabados Gábor, a Zala Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője elmondta: a férfi azonosítása még folyamatban van.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!