Hírek

2012.06.03. 11:25

Mesterházy Zalaegerszegen - Ajánlat Magyarországnak

Zalagerszeg - Az első vidéki helyszínek közt szombaton Zalaegerszegen mutatta be Mesterházy Attila a szocilaisták Ajánlat Magyarországnak elnevezésű vitairatát. A cél közösen feltárni a problémákat, s ezekre aztán megoldást találni.

Varga Lívia

- Hagyományos nyári rendezvényünk, a juniális elsősorban pártolóknak, szimpatizánsoknak szól, a fórummal azonban nyitottabbá tettük: bárkit szívesen láttunk, akit érdekel a párt formálódó programja - fogalmazott Major Gábor, az MSZP egerszegi elnöke.

A szombati összejövetelen az ország jelene, jövője volt a legfőbb téma. A megjelentek egyebek mellett Göndör István országgyűlési képviselőnek tehették fel kérdéseiket, majd négy óra előtt nem sokkal megérkezett a szocialista párt elnöke, Mesterházy Attila is, aki az Ajánlat Magyarországnak elnevezésű vitairatot ismertetve elmondta: jövő tavaszig sok hasonló fórumot tartanak az országban, a párt választási programját megalapozó végleges szöveg így márciusra készül el. A vitairat a munkahelyteremtésre és a gazdaság megerősítésére koncentrál, s egyebek mellett progresszív adózásra tesz javaslatot, azaz, hogy a közkiadások forrásainak megteremtése során az állam jobban terhelje a tehetősebbeket, a magánnyugdíjrendszerben maradtaknak pedig teljes körű rehabilitációt ajánl.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!