Hírek

2012.05.17. 13:05

Túl hangos volt a betörő, így bukott le

Tornyiszentmiklós - Vallomása szerint a sértett szőlőjét fattyazta és öntözte az esős időben szerdán este az a helybeli férfi, akit lakossági bejelentés alapján egy szolgálaton kívüli rendőr fogott el Tornyiszentmiklóson.

zaol.hu

A gyanú szerint egy üresen álló családi házba próbált meg több módon is bejutni az elfogott férfi, akin feltehetőleg kifogott a bukóablak, ezért a bejárati ajtót a kilincsnél egy karóval akarta befeszíteni, mely során letört a kilincs.

A gyanús zajokra a közelben felfigyeltek, és értesítették a körzeti megbízottat, aki azonnal a helyszínre indult, de előtte, a gyorsabb reagálás és a tettenérés sikere érdekében telefonon segítséget kért a helyszín közelében lakó, szolgálaton kívüli kollégájától. A nyomozó szolgálatba helyezte magát, és mielőtt a férfi betörhetett volna a házba, tetten érte őt. Hamarosan a körzeti megbízott is megérkezett, aki előállította a betöréses lopás kísérletével meggyanúsított férfit - közölte a Zala Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense, Szabados Gábor r.hadnagy.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!