Hírek

2012.02.14. 19:32

Szerelmes Valentin-napi fotózás: megörökítettük a fiatal párokat

Valentin-napi fotózásra invitáltuk a szerelmes párokat kedden délután a megyében, a fiatalok három helyszínen (Zalaegerszegen, Nagykanizsán és Keszthelyen) állhattak fotósaink kamerái elé.

Benedek Bálint

Darabos Kinga és Udvardi Balázs már röviddel két óra előtt a zalaegerszegi Dísz téren várakozott. Egerszegen ők voltak az elsők.

– Én inkább csak szót fogadtam – válaszolta az ötletgazda kilétét firtató kérdésünkre a pár férfitagja, hozzátéve: 5 éve vannak együtt, s bár fontos számukra a Valentin-nap, nem kiemelkedő jelentőségű.

– Másfél hete láttam az interneten a felhívást, és a nyertesnek felajánlott wellness-hétvége nagyon megtetszett – indokolta a döntést Kinga.


A szerelmesek fotói ugyanis felkerülnek honlapunkra, ahol csütörtöktől lehet szavazni a legszimpatikusabb párra. A fődíj egy kétéjszakás hétvégi pihenés Székesfehérváron.

Az ugyancsak egerszegi Gaál Letícia és Szabó Richárd első Valentin-napjukat ünnepelték, a fotózkodás közös döntés volt. A két báthorys fiatal a Hevesi-színház Ádámok és Évák iskolaszínházi programján, a kulisszák mögött ismerkedett meg, s kedden étteremben ünnepelt. Minden pár kapott ugyanis egy 50 százalékos kedvezményre jogosító kupont ajándékba, amelyet a városonként kijelölt két-két étterem valamelyikében használhattak fel.

– Az újságban láttam a felhívást, gondoltam, megnézem, hogyan zajlik a fotózás – mondta egy középkorú helybeli hölgy, miközben Vasmatics Annamária és Komoróczi Kristóf, a Mindszenty-iskola végzősei álltak kamera elé.

– Én szorgalmaztam a fényképezkedést, hogy legyen egy profi fotós által készített közös képünk – mondta Kristóf.


Az újságban látta hirdetésünket a kanizsai Duró Anna és Horváth András. A fiatalok elsőként érkeztek a dél-zalai városban a Medgyaszay Házhoz.

– Tavaly november 18-án kezdődött a kapcsolatunk, mely szerelem volt első látásra – mosolygott András. – A Valentin- napra Anna kapott egy szál vörös rózsát, de igyekszem az év további részében is gavallér lenni.

A kanizsai Perényi Zsanett és a nagyradai Obsitos Gábor szerelme 2009. december 30. óta lángol. A Valentin-napi ajándékok közt náluk volt szívecskés párna és csokoládé is.

Az egyetértésre valamint a kölcsönös bizalomra építi bimbózó szerelmét a 15 éves kistolmácsi Ihász Vivien és a 17 esztendős becsehelyi Rózsás András. Vivien kedden „Csak rád gondolok” feliratú bögrével, s egy nagy plüss, szív alakú párnával kedveskedett barátjának. A fiú vörös rózsával érkezett a fotózással kombinált randevúra.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!