Hírek

2012.02.10. 17:08

Jobbik: pazarló kiadások Nagykanizsán

Többek közt a közterhek növekedéséről, a helyi vállalkozókat sújtó adókról, s a város pazarló kiadásairól beszélt pénteken Gábris Jácint, a Jobbik képviselője Nagykanizsán.

Sámel József

Mint mondta: a Fidesz kormány egy millió munkahelyet ígért, ám ennek töredékes sem valósult meg az elmúlt másfél évben. Hasonló a helyzet Kanizsán is, munkahelyek helyett egyre több az állástalan ember. Mindeközben a közszolgáltatások díja, az élelmiszerárak, s a közterhek is növekednek, a fizetések reálértéke csökken.

A  képviselő elmondta: a közalkalmazottaktól elvonta az önkormányzat a cafetériát, de a hivatali köztisztviselők továbbra is kapják a juttatást.

A költségvetés kapcsán Gábris Jácint jelezte: miközben a városvezetés jelentősen megemelte az adókat, s az intézményrendszernél is komoly elvonásokra lehet számítani, addig más csatornákon, mint például az intézmények fűtése,  tízmilliók folynak el. A városatya szerint jelen helyzetben meg kell fontolni, kell-e két alpolgármester a városnak?

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!